12 WEKEN PROGRAMMA'S

De 12 weken programma’s zorgen ervoor dat je fitter wordt, bezig bent met bewegen & gezondheid, maar daarnaast ook verandering ziet in de spiegel.

Je krijgt hier het volledige recept om jouw doelen te bereiken. Het 12 weken programma is een volledig op maat gemaakt programma voor jou. Je traint altijd in kleine groepen (small group training), met de focus op persoonlijke aandacht, houding en techniek. Daarnaast krijg je advies en coaching op het gebied van voeding, fitness en levensstijl. Zodra je weet wat je wilt, kan je kiezen uit drie verschillende programma’s namelijk; LEAN, STRONG of LIIT. Elk programma focust zich op een specifiek doel. Hierdoor ben je altijd resultaatgericht bezig.

Alles wat wij doen is persoonsgericht.

Drie persoonlijke programma’s

LEAN , STRONG en LIIT

LEAN programma

Geen fitgirl of fitboy. Gewoon fit. Daar zorgt LEAN voor. Dit 12 weken programma is voor iedereen die vet wil verliezen, af wil vallen, fitter wil worden en zelfs wat spiermassa wil ontwikkelen. Ja dames, ook voor jullie is spierontwikkeling belangrijk om bijvoorbeeld jouw (rust)stofwisseling te verhogen. Dit programma is ontworpen om jouw lichaamssamenstelling te verbeteren en beter te bewegen. Je traint zowel jouw onder- als bovenlichaam tijdens dit programma en je zorgt ervoor dat je gebruik gaat maken van verschillende energiesystemen. Hierdoor verbrand je constant calorieën.

Voor het eerst heb je het gevoel dat trainen leuk is. Daarnaast behaal je jouw gewenste resultaten en heb je een op maat gemaakt programma, waardoor je het vol kan houden. Geen terugvallen, wel lean.

STRONG programma

(BINNENKORT BESCHIKBAAR)
Strong body, strong mind. Door ons STRONG programma voel je je gewoon oersterk. Het is heel simpel. Dit programma zorgt ervoor dat je sterker, sneller en fitter wordt. Je leert de basis en je bent bezig met het trainen op techniek. Het is gewoon enorm belangrijk om oefeningen op de juiste manier uit te voeren.

Het gevoel van onoverwinnelijk zijn, is gewoon het gevoel dat overheerst.

LIIT programma

(BINNENKORT BESCHIKBAAR)
Better be safe, than sorry. Dit programma is voor iedereen met bestaande blessures, rug- of knieklachten of voor degenen die aan het revalideren zijn. Wij vinden het belangrijk dat je de juiste aandacht en begeleiding krijgt om optimaal te revalideren. Maak een afspraak in onze boutique gym om een gepersonaliseerd programma op te stellen of onze groepstrainingen te volgen. LIIT staat voor Low Impact Interval Training en is altijd in kleine groepen.

traject 1: de basis

Tijdens alle programma's leer je wat functioneel trainen is en hoe je op deze manier van trainen fitter kan worden. Het belangrijkst is dat je weet waarom je iets doet. Dit is de basis. Vanuit de basis ga je aan het werk en leer je hoe je met losse gewichten traint, wat/waarom je moet eten en welke type trainingen het beste bij je passen. Je zult zien dat je constant bezig bent met het verleggen van grenzen. Je wordt gemotiveerd, maar daarnaast ook getraind door jezelf, de groep en de trainer. De basis is om vanuit een persoonlijk programma gericht bezig zijn met jouw doelen. De trainingen zijn geïnspireerd door conditietrainingen, functional training, bootcamp, HIIT en andere trainingsmethoden.

traject 2: het vervolgtraject is een levensstijl

In dit traject starten we wederom met een 12 weken programma. Ditmaal op basis van traject 1. Wat zijn jouw sterke en zwakke punten? En waar wil je nog aan werken? Traject 2 is een vervolgtraject om nog specifieker aan de slag te gaan. De eerste stap heb je al gezet in het eerste traject. Nu doen we er een schepje of stapje bovenop. Je zou kunnen spreken van een verandering in jouw levensstijl. Het meest belangrijke is consistentie. Waarschijnlijk heb je vaker een doel behaald op het gebied van fitness. Je voelt je fitter of bent 5 kilo afgevallen. Maar na een aantal maanden val je terug in "oude" patronen. Je voelt je minder fit of je hebt de motivatie niet meer om zoveel bezig te zijn met jouw gezondheid. Waar gaat het nou mis? Wat heb jij nodig om het wel vol te houden? Traject 2 is ontwikkeld voor jou.

Voeding

Dan blijft er nog een enorm belangrijk, maar lastig onderdeel over namelijk voeding. Uiteraard ben je niet de enige die dit belangrijk en/of lastig vindt. Vandaar dat het bij ons mogelijk is om voedingsadvies toe te voegen aan jouw programma en zo dit probleem uit de wereld te helpen.

Boek een consultgesprek Boek een consultgesprek